Gezonder dankzij helende edelstenen

Praktijktips

Hoe profiteer je van de helende werking van edelstenen?

Praktische tips op basis van onze kennis en jarenlange ervaring met edelsteentherapie

 

bertrandiet hangers

Er zijn vele manieren om edelstenen en mineralen te gebruiken. Het is fijn om ze op je lichaam te dragen. Een steen kan ook in een ruimte geplaatst, als edelsteenwater of edelsteenolie gebruikt, en meer.

stenen in potten

Je kunt je stenen op vele manieren bewaren. Sommigen leggen ze in een vitrinekast, gerangschikt op kleur. Anderen stoppen ze liever in kleine laatjes. Elke manier heeft zijn eigen energetische effect.

himalayazout zakje

Himalayazout is een bijzonder soort steenzout. Het is nauwelijks verontreinigd en bevat de meeste mineralen. Profiteer maximaal van de helende effecten van Himalayazout.

voorbeeld edelsteenlegging

Zin om te experimenteren met een edelsteenlegging bij jezelf? Hier een eenvoudig plan van aanpak. Gebruik steentjes met een platte kant, zodat ze goed op het lichaam blijven liggen.

pyriet schedel

Een bijzondere geslepen steen is de schedel. Je vindt tegenwoordig stenen schedels in allerlei vormen, maten en materialen. Elke vorm heeft zijn eigen merites. Maar veel mensen vinden schedels afschuwelijk. En opeens heb je een klik met zo'n ding...

microscoop moldaviet

Moldaviet is zeldzaam en er wordt veel nep-moldaviet verkocht. Het lastig om vast te stellen of een moldaviet echt is. Dat lukt niet goed met het blote oog. Veel beter gaat het met een microscoop.