NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Onze unieke stenentest

Bij iedere bestelling testen we of de bestelde stenen bij je passen. Zo vergroten we de kans dat je een aankoop een succes wordt. Wat houdt die test precies in?

  • Allereerst: alle stenen in onze webshop worden voorafgaand aan de aanschaf bij de groothandel door ons getest. Wij kiezen alleen stenen die resoneren op onze frequentie en op de frequentie van onze klanten.

  • Vóór verzending van elke bestelling testen we of de geleverde steen passend zijn. Hierbij gebruiken we Touch For Health. Deze methode valt onder de kinesiologie en maakt gebruikt van spierspanning.

  • Bij de bestelling wordt er 'afgestemd' op de besteller en de bestelde artikelen. Centraal staat daarbij de intentie van jou als besteller. We vragen dan of de bestelde steen goed voor je is. Ook vragen we voor wie de steen is besteld: voor jezelf of voor iemand anders?

  • Soms komt er geen duidelijk antwoord. Dan nemen we per e-mail contact met je op.

  • Het komt wel eens voor dat uit de test blijkt dat de bestelde steen niet geschikt is. Ook dan nemen we per e-mail contact op voor nader overleg.

steenverkoopVerkoop van veel soorten edelstenen