Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Vanaf 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Moet je een edelsteen activeren?

anita flikweert
door Anita
Flikweert

Ik schrijf dit op persoonlijke titel, voel je vrij er anders over te denken.
Er zijn mensen die denken dat je een edelsteen moet activeren omdat hij anders niets zou doen. Dat is niet mijn ervaring.
Ik activeer een edelsteen nooit bij een edelsteenlegging (ze zijn wel gereinigd voor gebruik). En cliënten voelen echt de steen wel 'binnenkomen'!

Ze ervaren sensaties in het lichaam, soms wordt pijn even versterkt, of ze voelen een bepaalde stroming ontstaan. Iedereen kan anders reageren. Vaak ontstaat er een diepe ontspanning. Sommigen zien beelden of maken zelfs een trancereis.

Ik nodig de cliënt wel altijd uit om contact te maken met de edelstenen, en ze te vragen hun helende energie te delen op het niveau van de cliënt, op wat de cliënt nu nodig heeft en aankan. Maar zelfs zonder dat te doen, werken de stenen echt wel.

Ik ben van mening dat door het maken van contact met de steen, de behandeling intenser kan zijn.

Een intentie in de steen stoppen?

diverse edelstenenWanneer je een edelsteen persoonlijk gaat dragen, kun je daar natuurlijk een 'intentie in stoppen'. Ik maak hierbij een kanttekening: "Weet waar je om vraagt!" Met ons hoofd bedenken we van alles, het is uiteindelijk ons lichaam dat weet wat we het hardste nodig hebben!

Ik zal zelf nooit een edelsteen voor een ander activeren of er een intentie in stoppen. Ik weet niet wat de ander het hardst nodig heeft. Ik kan het bedenken, maar weten doe ik het niet. Dat kan alleen het lichaam van de ander, omdat daar al het onbewuste in opgeslagen ligt.

Als ik al een intentie in een steen zou willen stoppen, dan zou het zijn: dat de steen deze persoon mag brengen wat hij/zij op dit moment nodig heeft en aankan.


groet, Anita

 

Lees ook: 10 jaar praktijk Ayni van Anita Flikweert