Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL TERUG NAAR HUIS
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Vanaf 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer op de website waar het ooit begon: prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl.

Mijn bijzondere kristallen drakenschedels

saskia horjus
door Saskia
Horjus

Sinds enkele jaren ben ik de gelukkige eigenaar van twee drakenschedels. Ik vond ze op het internet op een Amerikaanse website. Liefde op het eerste gezicht! Ik kon haast niet wachten tot ze bezorgd waren.


De eerste was een roodbruine draak van oceaanjaspis. Een temperamentvol beestje, snel uit zijn hum. Hij wil maar op één plekje liggen en liefst nergens anders.
De tweede was van lapis lazuli. Zij is een stuk rustiger en voegt zich naar hem.

Wat ikzelf regelmatig met mijn schedels doe, is ze vragen om te helpen als ik een nieuwe steen heb. Samen met mijn schedels in een kring is het gemakkelijker om contact te maken met de steen, te voelen bij welk chakra en welke organen hij hoort, en wat zijn werking is. Ik maak dan gebruik van de groepsenergie van de schedels.

Als ik niet kan slapen, vraag ik mijn lapisdraak om hulp. Dan vouwt zij moederlijk haar blauwe vleugels om mij heen en slaap ik snel in.

Heb ik juist actie en snelheid nodig, dan vraag ik mijn oceaanjaspisdraak om hulp. Hij maakt me snel en efficiënt.

 

drakenschedel lapis lazulidrakenschedel oceaanjaspis


De draken liggen regelmatig bij cliënten op de behandeltafel. Ze geven inzichten en ideeën. Mensen komen geïnspireerd van de behandeltafel af.

De roodbruine draak moet altijd heel beleefd gevraagd worden. De blauwe wil altijd wel helpen...