Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Fantoomkwarts, spiegel van je levenspad

ina korenhof
door Ina
Korenhof

Fantoomkwarts is een bijzonder soort kristal, met bijzondere eigenschappen. Het kristal stimuleert je om te luisteren naar je gevoel en intuïtie, en je eigen pad te kiezen en te gaan volgen.

Fantoomkwarts ontstaat door afzettingen aan de buitenkant van een kristal, wanneer het kristal stopt met uitkristalliseren. Het kan dan zelfs miljoenen jaren duren voordat het weer verder aangroeit. De afzetting kan uit stof of andere elementen bestaan.

Als het kristal na verloop van tijd verder groeit, blijft het oude kristal zichtbaar als een soort spookkristal.

bergkristal fantoomkwartsJe kunt dit ontstaan van het kristal als transparant over je eigen leven en ontwikkeling leggen: een groeiperiode, groeistilstand (bezinning) en dan weer een verdere ontwikkeling, op weg naar de voltooiing.

Het fantoom in fantoomkwarts vertelt iets over de geschiedenis en het ontstaan van het totale kristal. De fantoomkwarts kan duidelijkheid geven over je eigen ontwikkeling en je levenspad.

Het is een stimulans voor je om te luisteren naar je gevoel en intuïtie, door het kiezen van je eigen pad en je pad te gaan lopen.

De fantoomkwarts helpt bij het communiceren met gidsen, engelen en andere hogere energieën die je hierbij advies kunnen geven.

Je innerlijke stem

Wanneer je het gevoel hebt om vast te zitten in je huidige patroon, of teveel achterom kijkt naar het verleden, dan kan fantoomkwarts je pad bijlichten. Zodat je weer duidelijkheid krijgt over welke richting voor jou de juiste is.
Zodat je beter kan focussen wat wél en wat niét bij je hoort.

De ‘ruis’ kan verdwijnen op het ontvangstgedeelte van je innerlijke stem.

De manier waarop dit kristal zich vormt, laat je het ‘Al’, zien. Het maakt niet uit hoe lang je er over doet, er ontstaat altijd iets bijzonders.

Fantoomkwarts laat je de verbondenheid voelen met het ‘Al’ en met het grote geheel. Wij zijn daar allemaal een onderdeel van, ieder op zijn eigen bijzondere manier.

Ina