Gezonder dankzij helende edelstenen

ATTENTIE: DE WEBWINKEL IS VERHUISD NAAR
www.prana-bodhi.nl

Enorm aangetrokken tot bergkristallen

andreo lamandassa
door Andreo
Lamandassa

Toen ik me ging interesseren voor kristallen voelde ik me meteen enorm aangetrokken tot bergkristal. De edelsteentherapeuten van Semoea gebruiken standaard bij iedere edelsteenlegging bergkristallen. Dit vanwege zijn versterkende, zuiverende en helende werking op lichaam geest en ziel. Bovendien versterkt bergkristal de werking van de andere kristallen die gebruikt worden tijdens de legging.


Al vrij snel mocht ik ervaren dat bergkristal puur zuiver trilt, en heel veel informatie heeft opgeslagen gedurende zijn groei. En dat deze trilling, deze informatie beschikbaar is voor ons heelzijn.

Liefdevol bij meditatie

Tijdens een meditatie met mijn 'eigen' bergkristallen hoorde ik een liefdevolle stem zeggen; "Ga met bergkristallen collectieve meditaties geven".

Ik kreeg een beeld van 2 vrij grote bergkristalpunten: eentje in je aanvoerende hand (je linkerhand) en eentje in je afvoerende hand (je rechterhand). Met daarbij een kleine bergkristalpunt die op je zesde chakra (voorhoofdchakra) gelegd wordt. Dit puntje wordt pas hierop gelegd wanneer je in een diepe ontspannen toestand bent gekomen, en de kristallen die meestromen met je natuurlijke energiestroom je lichaam op een hogere trilling hebben gebracht en je aura hebben gezuiverd.

Dit bergkristalpuntje ligt met de punt naar boven als ik zie dat dit kristal en jij de energie naar je hogere chakra's willen brengen.
Het ligt de punt naar beneden als dáár de behoefte van het kristal en jou ligt. Het bergkristalpuntje laat zijn fysieke bestaan dan los en gaat zakken door je  voorhoofdchakra naar het midden van je hersenen. Van daaruit wordt het groter en groter, totdat jij als het ware helemaal omhuld bent met deze energie.

Wanneer je helemaal hierin zit, zeg ik gedurende 20 tot 30 minuten niets, omdat jij in interactie bent (gaat) met deze energie.

Ik heb inmiddels vele meditaties mogen geven en het is altijd weer bijzonder wat er met de groep gebeurt.

Liefst melkachtig

Laatst kreeg ik de opmerking van een van de deelnemers, dat de kristallen er onzuiver uitzagen. Ze zagen er melkig, wit uit. Ik heb toen uitgelegd dat juist deze melkige kristallen heel veel informatie en wijsheid hebben om te delen.

Pure zuivere bergkristallen, die eruit zien als waterhelder glas, zijn doorgevers van puur licht en zuiverheid. Ze zijn ideaal voor heling, dus edelsteentherapie.

In meditatie is het juist belangrijk om inzichten en informatie te krijgen. En ja, juist dit zit dus in de melkachtige kristallen.

Opvallend: juist deze deelneemster had een van de mooiste ervaringen tijdens de meditatie.

 

meditatie met bergkristal

 

Ik heb wat foto’s mogen nemen voor en na een meditatie. Hierboven staat er een.
Meer foto's zijn te vinden op de Facebook-pagina van Andreo Lamandassa.

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden en wil je ook eens een edelsteenmeditatie meemaken? Stuur me dan gerust een berichtje via de site.