Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Over Semoea

logo semoeaSemoea werd kort na de eeuwwisseling opgericht door zeven edelsteentherapeuten. Dat waren Anja Tjassing, Ina Korenhof, Joke van der Poel, Betsy Ebbers, Rina Nispeling, Andreo Lamandassa en Saskia Horjus. Je ziet dit weerspiegeld in het logo, de zevenpuntige ster.

Belangrijke doelen waren uitwisseling van ervaringen en delen van kennis over edelsteentherapie, over hoe edelstenen je leven positief kunnen beïnloeden.
In de loop van jaren zijn meerdere oude leden vertrokken (Rina, Joke, Betsy) en nieuwe leden gekomen (Anita Flikweert, Marie-Ann Mathot). Eind 2022 besloot een aantal Semoea-leden te stoppen.

De website geeft achtergrondinformatie over de fysische en metafysische eigenschappen van edelstenen, mineralen en gesteenten. Je kunt via de website:

  • kennis opdoen over helende stenen en edelsteentherapie
  • cursussen en workshops over helende werking van stenen volgen; meer hierover bij Cursussen
  • een stenenconsult aanvragen over de kwaliteiten van jouw stenen, of over de vraag wat voor jou (of iemand anders) de beste steen is bij een bepaalde gezondheidsklacht
  • een chakracode-consult, of andere energetische behandelingen met stenen aanvragen; meer hierover bij Behandeling

Wat betekent de naam Semoea?

Semoea is een Indisch woord dat 'alles' betekent. Voor ons verwijst dit naar de kosmische verbondenheid van alles met alles. Alles is energie.
De naam Semoea is bovendien de afkorting van: Stichting Energetisch werken Met Overal aanwezige Edelstenen en Aandacht.


Edelsteentherapeuten van Semoea

 

Anita Flikweert, Zierikzee
Anita Flikweert "Enige jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de wondere wereld van edelstenen. Ik ben gediplomeerd voetreflextherapeut en gecertificeerd masseuse, en heb diverse sjamanistische trainingen gevolgd. De voetreflexbehandelingen, die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren, combineer ik graag met edelsteenlegging. Daardoor wordt het genezend vermogen van lichaam en ziel nog meer aangesproken. Het blijkt een optelsom van 1+1=3.
logo ayniOok lichaamsmassage kan worden aangevuld met edelsteenmassage of leggen van edelstenen op het lichaam. Eigenlijk kan ik mij de behandelingen zonder edelstenen bijna niet meer voorstellen. Mijn motto: 'Er is meer mogelijk dan wij wel eens denken'. Ik ben ervan overtuigd dat alles uiteindelijk een vorm van energie is. Zelfs ons fysieke lichaam is energie. En energie is beïnvloedbaar, zowel in het negatieve als in het positieve. Meer info op mijn website www.praktijk-ayni.nl "
Lees ook: Tien jaar praktijk Ayni
Stuur Anita een bericht

 

Ina Korenhof, Nieuwerkerk (Zeeland)
Ina Korenhof "Ik heb het voorrecht om samen met mijn dochter Berbel Hoogerheide-Korenhof met edelstenen en mineralen te werken onder de naam Prana Bodhi. We beheren ook een webwinkel voor helende stenen. Ik heb mijn eigen praktijk, en woon en werk in Nieuwerkerk.
Mijn opleiding in de verpleging is het begin van de zoektocht naar het functioneren van het lichaam. Invloeden van zowel binnen als buiten onszelf, kunnen ons uit balans brengen. Mensen hebben het vermogen tot zelfgenezing. Door te werken met de trilling, vorm en kleur van edelstenen en mineralen, en door bewustwordingsgesprekken over de oorzaak, is het mogelijk om het zelfgenezend vermogen te activeren.logo pranabodhi
Mijn eigen kijk op de dingen in mijzelf en om mij heen is door het Sjamanisme enorm veranderd. Dat heeft mij veel gebracht. Het werken met edelstenen en mineralen en het zien van de resultaten bij zowel mens als dier, wil ik graag doorvertellen aan wie het maar horen wil. Het geven van cursussen en workshops geeft mij de gelegenheid om dit te doen. Meer informatie en onze webwinkel op www.prana-bodhi.nl."
Stuur Ina een bericht

 

Saskia Horjus, Amsterdam
Saskia Horjus "Sinds 1997 werk ik met Reiki, wat ik al snel met edelstenen ben gaan combineren. Ik houd me graag bezig met energetische edelsteentherapie in verschillende vormen, zoals edelsteenleggingen, al dan niet in combinatie met Reiki, laserkwartstherapie (een variant op de acupressuur, maar dan met een kristal in plaats van de vingers), vortex (spiraal van bergkristal), persoonlijke edelsteenconsulten en -adviezen. Ik ben zowel Reiki Master als Crystal Master."

Stuur Saskia een berichtOntdek onze nieuwsbrief

Ontvang af en toe in je mailbox:

  • extra feitjes over nieuwe stenen op de website
  • informatie over helende werking van stenen
  • informatie over nieuwe cursussen
  • agenda van stenenbeurzen

Verklaard: de ster van Semoea

logoster100

* De ster met 7 punten staat voor de 7 oprichters van Semoea.

* De ster bestaat uit één doorlopende lijn en staat voor het leven dat altijd maar doorgaat, met hoogtes en dieptes, zoals de nacht altijd gevolgd wordt door de dag.

* De zevenpuntige ster hoort bij Venus, de godin van de liefde. We willen onze liefde voor de stenen graag delen met anderen.