Gezonder dankzij helende edelstenen

ATTENTIE: DE WEBWINKEL IS VERHUISD NAAR
www.prana-bodhi.nl

10 jaar praktijk Ayni

door Anita Flikweert

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat ik mijn praktijk officieel heb in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat heugelijke feit wordt natuurlijk gevierd met het hele jaar door diverse aanbiedingen. Dit kan korting op behandelingen zijn en/of korting op aanschaf van edelstenen.

anita flikweert
Anita Flikweert

Ik weet nog dat toen ik bij de KvK zat, ik ineens geconfronteerd werd met het feit dat ik mijn bedrijf een naam moest geven. En ik wist echt niet wat te verzinnen. Ik ben dus maar begonnen met massagepraktijk Anita Flikweert. Ik bood toen nog voornamelijk lichaamsmassages en voetreflexbehandelingen aan. Hoewel ik niet echt tevreden was met deze praktijknaam, wist ik: er komt een moment dat ik een geschikte naam ga vinden.

Toen ik een boek over Inca sjamanisme aan het lezen was, kwam ik het woord Ayni tegen, dit sprak mij gelijk aan! Het is Quero (de oudste Inca-taal) en betekent 'wederkerigheid' en daar heb ik een enorme affiniteit mee. Het duurde nog even voor ik besloot mijn praktijknaam te veranderen in Ayni, maar toen ik uiteindelijk het juiste logo (zie afbeelding hieronder) vond voor mijn praktijk heb ik de naam laten omzetten. Pas veel later kwam ik erachter dat Ayni lijkt op Annie, het koosnaampje dat ik kreeg toebedeeld door mijn toenmalige collega's. Ik werkte namelijk deels voor een werkgever en deels in mijn praktijk.

logo praktijk ayniLogo praktijk AyniWat is er ontzettend veel veranderd in de laatste 10 jaar, of misschien kan ik beter zeggen: gegroeid en ontwikkeld. Ik ben met edelstenen in aanraking gekomen, uitgenodigd om toe te treden tot de Semoea-groep, geef sjamanistische healingen en tromhealing, familie- en systeem-opstellingen. Er is zoveel bijgekomen, en het mooie is dat al die disciplines heel goed met elkaar en edelstenen te combineren zijn! Het komt nog maar zelden voor dat ik een behandeling geef zonder toevoeging van edelstenen, want wanneer iemand dit niet wil, respecteer ik dat natuurlijk.

De toegevoegde waarde van werken met edelstenen is enorm! Ik zeg altijd 1+1 is 3, behandelingen gaan dieper, zowel fysiek als energetisch. De edelstenen creëren ruimte en openingen, waardoor het helingsproces sneller op gang kan komen. Dus waarom zouden we de edelstenen niet gebruiken?!

Aanbiedingen

Het hele jaar door dus verschillende aanbiedingen. Ben je hierin geïnteresseerd, houd dan mijn Facebook pagina of Instagram account in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte.

Vaste aanbiedingen tot eind 2022 zijn:

  • 5 voetreflexbehandelingen met 10% korting.
  • 5 gezicht-, nek- hoofdmassages met 10% korting.
  • 4 armbandjes van rode jaspis, rozekwarts, hematiet en howliet steentjes (kogels of splitvorm) met 10% korting.
    Deze combinatie versterkt alle basiselementen, zowel fysiek als energetisch. Bestel je hierbij de olie (10 ml) dan kost deze €4,00 in plaats van €5,00

Hoewel ik geen webwinkel aan mijn website heb toegevoegd, stuur ik zeer regelmatig edelstenen en olieën op. Je kunt mij hiervoor een mailtje sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voel je welkom!

Warme groet, Anita

Verklaard: de ster van Semoea

logoster100

* De ster met 7 punten staat voor de 7 oprichters van Semoea.

* De ster bestaat uit één doorlopende lijn en staat voor het leven dat altijd maar doorgaat, met hoogtes en dieptes, zoals de nacht altijd gevolgd wordt door de dag.

* De zevenpuntige ster hoort bij Venus, de godin van de liefde. We willen onze liefde voor de stenen graag delen met anderen.