Gezonder dankzij helende edelstenen

ATTENTIE: DE WEBWINKEL IS VERHUISD NAAR
www.prana-bodhi.nl

Semoea-logo achter mariaglasaventurijn hartje

Leren over helende edelstenen, ook in 2024

Wij delen graag onze kennis en ons enthousiasme over edelstenen. Neem een duik in de wereld van helende edelstenen. Er zijn weer nieuwe cursussen en workshops voor 2024 gepland. Volop gelegenheid om te ervaren wat helende stenen voor je kunnen betekenen.

Workshop Chakracode-analyse I, Amsterdam

Algemeen

Datum: woensdag 6 maart 2024
Tijd: 13.00-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Leiding: Saskia Horjus
Aanmelding en informatie:  

Meld je aan of stel een vraag
Of whatsapp 0622242331 (Saskia Horjus)
alleen nog plek op de wachtlijst

 

Beschrijving


In de workshop Chakracode-analyse I behandelen we de basis van de chakracode-analyse. Daarmee kun je te weten komen met welke eigenschappen jij op aarde bent gekomen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf en in je klachten.

Hoe werkt het?

Chakracode is een soort numerologie. Het is een techniek om te achterhalen wat je basislading is. Daarvoor gebruiken we je geboortedatum. De nummers van je geboortedatum worden bij elkaar opgeteld.

De cijfers corresponderen met de chakra’s. En de chakra’s zijn weer verbonden met zowel jouw fysieke als jouw energetische lichaam.
Zo kunnen we kijken wat er terug te vinden is van je 'zijnsvorm'.

  • Wat is er intact gebleven en wat herken je?
  • Heb je iets losgelaten en wat is daarvan de oorzaak?
  • Wat heb je wel ontwikkeld en waarvoor heb je dat ontwikkeld?

chakraDe verschillende chakra's op het lichaamMet de kennis van de chakracode krijg je meer inzicht en daardoor meer begrip. Ook kun je beter met je problemen omgaan en deze eerder herkennen.

Ook kunnen we een fysieke klacht naast de uitkomst van de cijfers leggen. Bij iedere klacht horen bepaalde chakra's, aangezien chakra’s verbonden zijn met de fysieke delen van ons lichaam.

Deze gegevens kunnen we koppelen aan een behandelplan, bijvoorbeeld aan edelsteenlegging of dragen van een hanger met een bepaalde edelsteen.


Een voorbeeld:

Stel mevrouw X heeft als basislading het keelchakra. Dan is de normale ontwikkeling dat zij haar stem gebruikt, zoals zingen, veel praten.
Stel ze groeit op in een gezin waar je je mond niet open mag doen. Dan is haar basis niet erg stevig op het moment dat ze uit het gezin vertrekt.
De vraag is vervolgens: hoe is haar verdere ontwikkeling geweest? Welke mogelijkheden heeft ze zelf gecreëerd om de basis steviger te maken?
Is dat niet gebeurd, dan kan ze al op jonge leeftijd keelklachten hebben gekregen.

Ben je ook benieuwd naar jouw chakracode? Geef je dan op voor deze workshop.

 

Kosten en aanmelding

Alleen nog plek op de wachtlijst. Je kunt dan deelnemen als iemand anders afhaakt.

Kosten van de workshop: € 75,- inclusief handleiding en koffie, thee, versnapering

Aanmelding of inlichtingen Chakracode-analyse I

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of whatsapp 0622242331 (Saskia Horjus)

 

We hebben 831 bezoekers online