Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Gastenboek

lapis lazuli hangerLapis lazuli hanger

In het gastenboek kun je een reactie op de Semoea-website plaatsen.

Laat anderen weten wat je van de website vindt.
Vertel over je ervaringen met helende stenen, de artikelen op de website,
de cursussen of de behandelingen.

Klik hieronder op
Plaats een bericht. Er verschijnt dan een formulier waarin je je reactie kunt schrijven (maximaal 1000 tekens).

 

Klik opnieuw op de button om het formulier in te klappen

Graag alle tekstvelden invullen. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 16 plus 12 is: (type antwoord hierboven)

 

Webbeheer: Het kan weer

Hoera, na een langdurige storing is het nu weer mogelijk om berichten te plaatsen in het gastenboek!

Udo


woensdag, 10 januari 2024
Louke : Helende werking van mineralen en edelstenen

De website

Zeer overzichtelijk. Duidelijke beschrijving betreft de steen in al zijn facetten. Ik heb het nergens zo goed beschreven gezien in andere literatuur. Interessant is de alfabetische onderverdeling van symptomen en hun overeenkomstige steen enerzijds, anderszijds alfabetische onderverdeling van de steen en zijn helende eigenschap voor een symptoom. Een site die ik regelmatig raadpleeg omdat ze naar waarheid is gechreven. Een minpuntje is het snel overschakelen van de ene indeling naar de andere. Tot nu toe is me dat nog niet gelukt.

Webshop

Wanneer ik op google afbeeldingen naar een steen zoek vind ik regelmatig een mooi en van degelijke kwaliteit een sieraad op jullie site. Wanneer ik echter deze link open, heb ik nog nooit


maandag, 25 september 2023
Suzanne: Dankjewel

Dankjewel!

Ik heb genoten van jullie prachtige website. Het geeft mij de informatie die ik zocht, het bevestigt mij in mijn besef dat ik werk heb met bergkristal en bergkristal met mij ?

 

Wens jullie veel plezier en licht toe,

Suzanne


donderdag, 03 augustus 2023
PetraV: Edelsteenolie

Al heel lang vol overtuiging van de werking van stenen, maar kende de olie niet.

Chronische pijnen beheersen al 3 jaar mijn doen en laten. 

2 verschillende oliën geprobeerd en intens gelukkig met het resultaat.

Geen enkele site correspondeert zo goed als jullie. Zoveel respect en dankbaarheid voor jullie.


dinsdag, 28 maart 2023
Sabine: Shungiet

Ik geniet al jaren van jullie informatieve website. Ik denk dat ik vorige week voor het eerst een bestelling heb gedaan. Ik kreeg dat snel geleverd, goed ingepakt. Met daarbij informatie over de steen. 

Het betrof o.a. een donut van shungiet. Koordje netjes erbij geleverd. Deze donut voelt sterk aardend en geeft me een krachtig gevoel. Dat was ook wel even nodig. Hartelijk dank! Klant erbij. 


woensdag, 08 februari 2023
Desiree: Prachtig 2023

Lieve allemaal, de beste wensen in goede gezondheid voor 2023. 

Ik geniet van jullie stenen en ben heel blij met alle info op de site.

Warme groet, Desiree


zaterdag, 31 december 2022
Myrna: Zorgvuldig advies

Ik zocht een steen die me zou kunnen ondersteunen bij iets belangrijks. Ina heeft een prachtige combinatie van kristallen uitgezocht, die helemaal bij me past. De energie van de stenen voelt zo liefdevol en mooi bij elkaar! Heel bijzonder, alsof de kristallen me weer helpen herinneren wie ik ben. Heel erg bedankt!


maandag, 28 november 2022
hennie bimmel: zwavelolie

ben hennie ik gebruik sinds kort zwavel olie en tlacote zalf voor mijn lichen sclerosus en moet eerlijk zijn het werkt de witte huid om mijn slijmvliezen trekt weg in het begin was ik vaak oververmoeid nu niet meer dank zij de zwavel olie en de zalf beiden werken  de ontsteking trekt weg voel mij blij dat ik werk met de zwavelolie  


donderdag, 17 november 2022
Carline: Helende stenen

Vorig jaar mei 2021 is ons jongste zoontje geboren. De eerste 3 maanden liep alles vlekkeloos totdat hij 4 maand werd. Slapeloze nachten begonnen en dit waren uiteindelijk 7 maanden lange nachten met geen slaap. Begin dit jaar ben ik terecht gekomen op deze website voor helende stenen en op advies heb ik de rozenkwarts stenen en orthoceras stenen besteld. Eenmaal thuis geleverd heb ik de stenen direct onder het bedje van ons zoontje gelegd en paar dagen later sliep ons zoontje door. Elke maand ontlaad ik de stenen en daarna laat ik ze weer op. Ik merk dat mijn zoontje rond het einde van de maand weer wat onrustig word en na het opladen van de stenen slaapt hij weer lekker. We zijn zo blij met deze stenen en kan dit iedereen aanraden. 

 


maandag, 03 oktober 2022
Channa: Website

Semoea is mijn favoriete edelstenen website, jullie zijn echt mijn go-to als ik op zoek ben naar achtergrondinformatie en de eigenschappen van allerlei stenen en kristallen. I love it! Keep up the good work!


vrijdag, 22 april 2022
Priscilla: Bedankt

Beste Prana Bodhi - Semoea team,

Ik wilde jullie graag extra bedanken om zo een prachtige hanger uit te zoeken!
De maat, vorm en de vibe, zoals ik dat noem, zijn werkelijk fantastisch! Ik ben er dan ook heel gelukkig mee.

Met vriendelijke groet,

Priscilla


dinsdag, 29 maart 2022
Cor en Elly Pas : Stenenwater drinken van hematiet

Mijn man heeft al meer als 10 jaar last van ferritine verhoging waarvoor  hij elke 3 maanden een aderlating heeft. Ik gebruik zelf al stenen die Ina mijn geadviseerd heeft en ben zeer tevreden  daarover.

Heb haar het probleem van mijn man uitgelegd en zei adviseerde met overleg in het team om eens hematietsteenwater te drinken. Dat heeft hij nu al een poosje gedaan en afgelopen week uitslag van het bloed gehad en we waren zo blij, ferritine was zowaar goed er hoefde voor het eerst geen aderlating plaats te vinden. 

Wat leefde Ina al die tijd met ons mee we hielden contact, ze waren ook zo blij voor ons.

Nu zijn we bezig om de pijnen te gaan aanpakken die door de ferritine verhoging zijn ontstaan.
Met een olie op basis van hematiet en citrien, we blijven jullie op de hoogte houden.

We raden iedereen aan met welke klacht ook: als je het niet meer weet probeer het bij hun.
Ze zijn meelevend, stenen worden keurig netjes verzonden, olie goed verpakt


zaterdag, 29 januari 2022
Petmat Sjibilova: cursus

Goedemorgen,

Ik heb interesse over cursus waar kan ik sieraden maken met zo mooi stenen.

Willen jullie zo vriendelijk zijn om mijn hier mee te helpen.

Mvg. Petmat Sjibilova


donderdag, 27 januari 2022

Beste Patmat Sjibilova,

Ik heb je vraag doorgestuurd naar het Semoea-secretariaat.
Voor een snel antwoord kun je een vraag het beste meteen aan het secretariaat sturen. Dat kan via het contactmenu rechtsboven.
Het gastenboek werkt het beste voor reacties – niet voor vragen.

Veel succes,
Udo,


zondag, 30 januari 2022
Janny: Advies

Fantastisch hoe Anja door alleen de naam en geboortedatum van m'n kleindochter te weten haar zo precies wist te omschrijven en advies kon geven over welke stenen ze nodig heeft. 


vrijdag, 30 juli 2021
Karin: dank

Ik zou 2 grote oogoperaties krijgen en daar zag ik enorm tegenop. Heb jullie hulp gevraagd voor kristallen die mij zouden kunnen ondersteunen en die kreeg ik al snel en heb ze alle dagen gedragen, ook in de OK en de dagen erna. Nu net de 2e controle van het 2e oog gehad en de oogarts is tevreden met zijn werk. Ik ben zó ongelooflijk blij met alle hulp (Reiki, engelen en de kristallen) die mij in deze periode hebben ondersteund. Angsthaas qua ogen als ik ben, paniekaanval toen ik hoorde over oog-operaties, je had moeten zien hoe rustig en vol vertrouwen ik in deze periode ben geweest. Zelfs toen het de 2e keer langer duurde, moeilijker was en ik een kleine complicatie kreeg. Heel hartelijk dank. Lieve groet, Karin


zaterdag, 30 mei 2020
Janke Jongbloed: Parkinson set

Een goede site en vlotte levering.. Ben heel blij met de Parkinsonset.

Ik slaap beter,mijn spraak ook,en minder trillen en geen spierpijn meer.

Een aanrader voor Parkinson.

Janke


maandag, 02 maart 2020
Norina: Dank

Dank voor de verfijnde en uitgebreide informatie die ik opzocht over malachiet en chrysicolla. 

Vriendelijke groet, 

Norina Maria


donderdag, 20 februari 2020
Raaf: Helende werking van Edelstenen

Bedankt voor jullie uitgebreide informatie over de helende werking van diverse stenen. Naar aanleiding van mijn interesse in mineralen en edelstenen heb ik begin dit jaar een spirituele reis ondernomen naar Madagascar. Hier heb ik getracht diverse edelstenen te vinden. In mijn zoektocht vond ik onder andere Labradoriet (op de website Medium Kiezen) en Limoniet.

Deze edelstenen hebben mij geholpen met een spirituele ontdekkingstocht binnen mijzelf. Mede dankzij uw website heb ik ontdekt waar mijn krachten liggen en hoe ik deze binnenin mij kan activeren.


maandag, 09 december 2019
Karin Duinker: Dank! en compliment

Beste medewerkers van Semoea,

Toen ik mijn broer behandelde op afstand met Reiki, kwam in mijn hoofd op dat er ook kristallen nodig zijn. Via Maan kwam ik bij jullie terecht en jullie hebben 2 stenen voor hem aangeraden (met behandeling van hoe te reinigen en op te laden). Nu na ruim 2 maanden heb ik heb weer gezien en gesproken en ik sta versteld van de vooruitgang! Dagelijks een portie Reiki van mij en de helende kristallen in zijn broekzak (en af en toe in de broekzak aanraken) hebben hem een heel eind in de goede richting geholpen. Ik ben heel erg blij hiermee. Dank jullie wel!!!!! 


woensdag, 28 augustus 2019
Naema: Compliment

Beste medewerkers,

Al verschillende keren heb ik wat bij jullie besteld en ik ben erg tevreden over jullie zorgvuldige en snelle afhandeling.

Ook zoek ik met regelmaat de betekenis op van een edelsteen en vergeleken met andere sites is de info die jullie geven meer dan uitgebreid en dat is ontzettend fijn en duidelijk.

Ik beveel jullie website en webwinkel dan ook van harte aan!

Vriendelijke groet,

Naema.


woensdag, 31 juli 2019
 
Powered by Phoca Guestbook