Gezonder dankzij helende edelstenen

Workshop Stenen testen met pendelen

Algemeen

Datum: woensdag 22 november 2023
Tijd: 13.00-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Leiding: Saskia Horjus
Aanmelding en informatie
:  
Meld je aan of stel een vraag
of WhatsApp 0622242331

 

Beschrijving


pendelsEen setje pendels van bergkristalBij het werken met stenen moet soms getest worden welke steensoort nodig is, en welk exemplaar uit een serie het beste is. We kunnen ook testen op welke chakra een steen moet komen te liggen, hoe lang een steen moet blijven liggen. Je kunt ook testen welke steen het beste gedragen kan worden voor bijvoorbeeld een examen of een sollicitatiegesprek, of welk soort voedsel goed voor je is.

Voor het testen gebruiken we vaak een pendel. In deze workshop leer je hoe pendelen werkt. Pendelen is een vaardigheid die in 3-4 uur geleerd kan worden, zodat je er ook direct mee aan de slag kunt.

We gaan in waarom het zo werkt, hoe het werkt en wat je er zoal mee kunt doen.

In principe gebruik je een pendel voor ja-neevragen. Door gebruik te maken van testschijven kun je ook andere vragen stellen. We gaan in op de verschillende testschijven die bestaan, hoe je er een zelf kunt maken en hoe je ermee kunt testen. Tijdens de workshop wordt veel geoefend.

pendels bergkristal rozekwartsPendels van rozekwarts en bergkristalBehalve met een pendel kun je ook testen met bijvoorbeeld een wrijfsteen, spiertest, biotensor, touch for health, wichelroede. We zullen deze vormen wel even onderzoeken, en het hoofdaccent van testen zal op het pendelen liggen.

Er zijn pendels beschikbaar, mocht je er zelf geen hebben.

Deze workshop wordt gegeven door Saskia Horjus.

 

Kosten en aanmelding

Kosten van de workshop: € 75,- inclusief thee en koffie, exclusief pendel

Inlichtingen en aanmelding Workshop Stenen testen met pendelen

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp 0622242331 (Saskia Horjus)

 

logoster100

Semoea Cursussen

  • + Ervaren docenten
  • + Kleine groepen
  • + Theorie & Praktijk
  • + Ruimte voor eigen inbreng
  • + Scherp geprijsd