Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Workshop Labradoriet, zonnesteen en maansteen

Algemeen

Datum: woensdag 28 augustusi 2024
Tijd: 13.00-17.00 uur
Locatie: Amsterdam
Leiding: Saskia Horjus
Aanmelding en informatie:   Meld je aan of stel een vraag

 

Beschrijving


De workshop gaat over het ervaren en voelen van de individuele mineralen labradoriet, zonnesteen en maansteen, en natuurlijk van de combinatie van deze mineralen..

labradoriet, zonnesteen en maansteenLabradoriet, zonnesteen en maansteen
(blauwe) Labradoriet,
(oranje) zonnesteen,
(grijzige) maansteen

Deze drie veldspaten vullen elkaar zo mooi aan, dat deze combi vaak de vader-moeder-kindcombinatie wordt genoemd. Hierbij staat de zon(nesteen) voor de vader, de maan(steen) voor de moeder en de labradoriet voor het kind.

De labradoriet heeft een neutraal gerichte energie, hij helpt je dan ook om al je chakra’s en met name je zonnevlecht chakra af te sluiten voor energieën van buitenaf.
De zonnesteen heeft een naar buiten gerichte energie; hij verbindt je met de Zon, geeft je moed en daadkracht en stimuleert de organen rond je zonnevlecht chakra.
De maansteen heeft een naar binnen gerichte energie; zij verbindt je met de Maan, kalmeert, en ondersteunt je vermogen tot zelfreflectie (vermogen om naar jezelf te kijken).

We gaan deze stenen eerst afzonderlijk voelen, in ten minste drie verschillende leggingen. Vervolgens komen er een aantal combinatieleggingen aan bod.

Het is mogelijk de stenen waarmee gewerkt wordt, aan te schaffen.

 

Kosten en aanmelding

Kosten workshop: € 75,00  inclusief een print met de informatie, koffie, thee en een versnapering

Let op: de cursusruimte is op een zolderverdieping, bereikbaar via twee trappen.
Ruime parkeergelegeneheid.

 

Inlichtingen en aanmelding Workshop Labradoriet, zonnesteen en maansteen

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of via whatsapp 06222324231