Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Sinds 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Workshop Chakracode I

Algemeen

Datum: zondag 16 juli 2023
Tijd: 10.30-16.30 uur
Locatie: Prana Bodhi, Nieuwerkerk (Zeeland)
Leiding: Ina Korenhof
Aanmelding en informatie
Meld je aan of stel een vraag
Of bel 0111-641702 (Ina Korenhof)

 

Beschrijving


In de workshop Chakracode I behandelen we de basis van chakracode-analyse.

Chakracode is een soort numerologie. Het is een techniek om te weten te komen met welke basislading je op deze wereld bent gekomen. Daarvoor gebruiken we je geboortedatum. De nummers van je geboortedatum worden bij elkaar opgeteld.

De cijfers corresponderen met de chakra’s. En de chakra’s zijn weer verbonden met zowel het fysieke als het energetische lichaam.
Zo kunnen we kijken wat er terug te vinden is van je 'zijnsvorm'.

 • Wat is er intact gebleven en wat herken je?
 • Heb je iets losgelaten en wat is de oorzaak daarvan?
 • Wat heb je ontwikkeld en waarvoor heb je dat ontwikkeld?


Een voorbeeld:

chakraDe verschillende chakra's op het lichaamStel mevrouw X heeft als basislading het keelchakra. Dan is de normale ontwikkeling dat zij haar stem gebruikt, zoals zingen, veel praten.
Stel ze groeit op in een gezin waar je je mond niet open mag doen. Dan is haar basis niet erg stevig op het moment dat ze uit het gezin vertrekt.
De vraag is vervolgens: hoe is haar verdere ontwikkeling geweest? Welke mogelijkheden heeft ze zelf gecreëerd om de basis steviger te maken?
Is dat niet gebeurd, dan kan ze al op jonge leeftijd keelklachten hebben gekregen.

Dit voorbeeld is alleen gebaseerd op de basislading, zonder de cijfers die er bovenop staan: jaarcijfer, maandcijfer en dagcijfer.

Wat kun je met de chakracode doen?

Door toepassing van de chakracode kun je meer inzicht krijgen in jezelf, maar ook in bijvoorbeeld je partner en kinderen. We kunnen kijken naar de samenhang van de gezinsleden. Waarom is dit gezin zo samengesteld en wat kunnen de gezinsleden van elkaar leren?

Met de kennis van de chakracode krijg je meer inzicht en daardoor meer begrip. Ook kun je beter met je problemen omgaan en deze eerder herkennen.

Ook kunnen we een fysieke klacht naast de uitkomst van de cijfers leggen. Bij iedere klacht horen bepaalde chakra's, aangezien chakra’s verbonden zijn met de fysieke delen van ons lichaam.

Deze gegevens kunnen we koppelen aan een behandelplan. De verschillende mogelijkheden:

 • Eerst bewustworden van het probleem en kijken naar de oorzaak. Door op een andere manier naar het probleem te kijken, kan er ruimte ontstaan voor verandering.
 • Dragen van een hanger, ketting of armband met een edelsteen.
 • Bij je dragen van een trommelsteen.
 • Gebruiken van een edelsteenelixer, edelsteenolie en/of edelsteenwater.
 • Toepassen van een edelsteenlegging, eventueel gecombineerd met een edelsteenelixer, edelsteenolie en/of edelsteenwater.
 • Een Vortex-behandeling.

 

Kosten en aanmelding

Kosten van de hele dag: € 105,- inclusief informatiemap, lunch, koffie en thee

Aanmelding of inlichtingen Chakracode I

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel 0111-641702 (Ina Korenhof)

 

 

logoster100

Semoea Cursussen

 • + Ervaren docenten
 • + Kleine groepen
 • + Theorie & Praktijk
 • + Ruimte voor eigen inbreng
 • + Scherp geprijsd