Gezonder dankzij helende edelstenen

NIEUWS: WEBWINKEL VERHUISD
Vele jaren was de webwinkel van Prana-Bodhi te gast bij Semoea. Vanaf 17 mei 2024 staat de stenenverkoop weer waar het ooit begon: www.prana-bodhi.nl. De winkel blijft bereikbaar via een knop op semoea.nl

Cursusvoorwaarden Semoea

 1. Opleidingen, cursussen, workshops, oefendagen, lezingen enzovoort zijn publiekelijk toegankelijk tegen een door Semoea vastgesteld entreegeld.
 2. De locatie waar de opleidingen en cursussen gegeven worden, wordt door Semoea vastgesteld. In overleg kunnen we cursussen geven op jouw locatie.
 3. Cursusboeken, werkboeken en andere schriftelijke documentatie zijn niet los verkrijgbaar, maar altijd onderdeel van een opleiding, workshop, lezing, enzovoort.
 4. Voor alle opleidingen, cursussen, lezingen enzovoort zal entree of cursusgeld gevraagd worden. De hoogte van het gevraagde bedrag kan afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen.
 5. Alle cursussen/workshops dienen voorafgaand betaald te zijn. Gemiste cursusdagen kunnen in overleg op een later tijdstip worden ingehaald.
 6. Gespreid betalen is soms mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
 7. Bij verhindering/afzegging vindt er geen restitutie plaats. Je hebt wel de mogelijkheid de cursus in overleg op een andere dag te volgen.
 8. Bij het opgeven voor een hele cursusreeks wordt er van je verwacht dat je deelneemt aan de hele reeks.
 9. Indien de docent verhinderd is en niet vervangen kan worden, kan de les worden ingehaald. Indien het niet mogelijk is de les te geven of te volgen, wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht.
 10. Bij annuleren tot 4 weken voor aanvang volgt volledige restitutie van het cursusbedrag. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang volgt restitutie met aftrek van 25 euro administratiekosten. Daarna wordt er niets gerestitueerd, tenzij er sprake is van overmacht. In dat geval wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht. De mogelijkheid om de les in te halen blijft bestaan.logoster100

Semoea Cursussen

 • + Ervaren docenten
 • + Kleine groepen
 • + Theorie & Praktijk
 • + Ruimte voor eigen inbreng
 • + Scherp geprijsd