Titel:       Vrouwencirkel

Wanneer: Vrijdag, 21 december 2018
19:30-21:30 uur
Waar:      Zierikzee


praktijk ayni

Eens per maand heeft Praktijk Ayni in Zierikzee een vrouwencirkel gepland, op een vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Organisator Anita Flikweert, lid van Semoea, volgt bij benadering de energie van de nieuwe maan, omdat dit een goede energie is om nieuwe intenties neer te zetten.

Tijdens de vrouwencirkels gaan we op zoek om onze vrouwelijke energie en kracht te herontdekken en herstellen.
De verhouding tussen Yin (vrouwelijke energie) en Yang (mannelijke energie) is op onze Aarde al eeuwenlang uit balans, waarbij de weegschaal doorslaat naar een teveel aan Yang. Dit zien we terug aan de maatschappij waarin we leven, waarbij bijvoorbeeld prestaties, consumptie en agressie de overhand lijken te hebben.

Om de balans in onszelf te herstellen zal het begrip van Yin en Yang duidelijker mogen worden. Hoe staat de weegschaal in onszelf, en wat kunnen we doen om de balans te herstellen?

Allerlei onderwerpen kunnen hierbij aan bod komen.
Grofweg bestaat het programma tijdens de cirkels uit meditatie, een thema, healing en een vrouwenritueel.
Er is geen oordeel over goed of fout, we luisteren naar elkaar, leren van elkaar en vergroten onze empathie voor elkaar.

Anita: "Ik werk energetisch en verbind mij met mijn spirithelpers, voel de energie van de groep waardoor ik kan invoelen wat er nodig is tijdens een bijeenkomst. Het programma kan daardoor tijdens de avond anders lopen dan gepland. De ervaring leert dat dit altijd de juiste wijze is."

 

Planning

Dit is de laatste van 2018.

Locatie is zaal 9 in het Ondernemersatelier, Calandplein in Zierikzee.

Meer informatie: Praktijk Ayni

 

Kosten

€ 12,50, inclusief materiaal en versnapering

Zelf meenemen: sjaal voor het ritueel, en een steen zodat we een stenencirkel kunnen creëren.

 

Aanmelden of vragen

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 06-30811534 (Anita)