Diverse workshops

Diversen

Titel:       Drie-eenheid

Wanneer: Zaterdag, 07 juli 2018
10:00-14:00 uur
Waar:      's-Gravendeel


drie-eenheidDe Drie-eenheid of Gouden driehoek in de edelsteentherapie wordt gevormd door amethist, rozekwarts en bergkristal. De Drie-eenheid verbindt lichaam, geest en ziel.

Het is fascinerend dat deze drie stenen samen méér energie produceren dan de optelsom van iedere steen afzonderlijk.
Rozekwarts versterkt vooral het fysieke lichaam, amethist het geestelijk lichaam en bergkristal de spirituele eigenschappen van de mens.

De workshop Drie-eenheid wordt gegeven door Anja Tjassing en Ina Korenhof in 's-Gravendeel op zaterdag 7 juli 2018, van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Ze zullen tijdens de workshop informatie geven over deze 3 edelstenen. Vooral zullen we je laten voelen wat zij voor je kunnen betekenen, in je fysieke en ook je energetische lichaam, apart en gezamenlijk.

Ons lichaam is altijd op zoek naar balans. De energie van de drie-eenheid helpt hierbij enorm. Dit resulteert in een positiever gevoel in het leven.

Door de steeds krachtiger wordende trilling van de aarde, neemt ook de trilling en kracht van de edelstenen toe.
Wij vinden het iedere keer wanneer wij met stenen werken, weer wonderlijk om te ervaren hoe de aarde ons allerlei middelen biedt om te helen en te genezen. Edelstenen zijn hiervan een prachtig onderdeel!

Er zijn voldoende stenen aanwezig om te ervaren.
Desgewenst kun je de stenen aanschaffen.

 

Kosten:

€ 65,00, inclusief informatie, lunch, thee, koffie en versnapering

 

Schrijf je in voor deze workshop, of vraag extra informatie

Dit kan ook per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per telefoon: 078-6733942 (Anja Tjassing) of 0111-641702 (Ina Korenhof)

 
De workshop wordt gegeven aan de Lindehof 15 in 's-Gravendeel, Zuid-Holland.